Vi holder jule lukket fra d. 20 – 25 December

Ju-Jitsu er først og fremmest en sportsgren, som du kan bruge til noget. Du får selvtillid, opbygger selvdisciplin, får selvkontrol og sidst, men ikke mindst, lærer du at forsvare dig selv.

Ju-Jitsu er en sport for livet – både i forhold til det sportslige, men i høj grad også på grund af de stærke venskaber, der knyttes på tværs af landet fx på den årlige sommerlejr, hvor flere hundrede børn og voksne hvert år samles til træning, sjov og hygge.

Ju-Jitsu er en sport, som du kan dyrke, uanset hvor gammel du er og der er mange forskellige måder, du kan udvikle dig på. Måske motiveres du bedst af at øve teknikker og vil måske gerne træne dig op til sort bælte en dag, måske er du mere til fightning og vil gerne prøve kræfter på måtten med andre kæmpere både nationalt og internationalt, eller måske vil du “bare” gerne komme i bedre form.

Kontakt info

 Egholmsvej 9, 2665 Vallensbæk
 31 65 54 01
 jujitsu.vallensbaek@gmail.com

Priser

Børn 60,- pr. måned (8-12 år)
Junior 80,- pr måned (12-18 år)
Voksne 100,- pr. måned (+18)

Hold

Tirsdag træner alle i pigegymnastiksalen.
Torsdag træner børn i pigegymnastiksalen
Torsdag træner voksne i klublokalet.

Nicolai Brøndum © 2019 - Alle rettigheder forbeholdt